Kiek laiko brandintas? Kai šį pavasarį atsivežiau dar pabrandintą midų, kuris laimėjo prieš du metus, tai ir nelaimėjo . Man jis irgi atrodė skaniausias .zilvasss rašė:Keletą metų nevežiau midaus į degustacijas, kad ir kiti galėtų prizines vitas laimėt
Šį rudenį atkimšau brandintą dvidešimtlitrį balioną, maloniai nustebino. Sakyčiau skaniausias iš mano darytų. Atvešiu butelaitį paragaut ir išgirst objektyvios nuomonės.
Nusipirkau degustacijai stakliškių midaus kelių rūšių, tai jiems tik slėptis po alyvų krūmu. Jeigu gražiai paprašytų, tai galėčiau jų technologams kursus pravest nebrangiai, tik 500 eu už valandą
Jeigu forumiečiai paprašys, užteks nuoširdžios padėkos. Galiu ir trumpą paskaitėlę padaryt apie vynuoges, vyno ir midaus gamybą.
Laukiam paskaitos.