taip ir likau nesupratęs ar trumpinimas aktyvumą padidina, ar hiperaktyvūs pasitrumpina ir sijonus užsideda

Tiek to, neturiu nei laiko, nei noro gilintis į kelių mėnesių neperskaitytas žinutes, kad objektyviai įvertinčiau situaciją. Taip pat nežinau kas ten kam "nesigavo" su tuo tobulinimu ir pasiekimais. Asmeniškai man, T18 labai tinka ir patinka, tai jei ir norėčiau ką nors keisti, tai būtų tik "kosmetiniai" pataisymai. Rezultatais - tiek medunešio, tiek bitučių vystymosi - irgi esu patenkintas. Netoliese gyvena ilgametę patirtį turintis bitininkas, bitininkaujantis Dadano daugiaaukščiuose, su vietinėmis mišrūnėmis. Tai kai jis pradeda girtis savo pasiekimais, aš kukliai patyliu... kad nesusinervintų... nes pasistato miestiečiai neaiškios konstrukcijos avilius kaime, atvažiuoja tik savaitgaliais, nieko apie žemės ūkio darbus neišmano, o medų vis vien kibirais semia...zilvasss rašė:sakyčiau ne visai teisingai supratai situaciją."Traninius" pripažinome ir palikome ramybėje, kad jie tobulintų savo technologiją ir dalintųsi pasiekimais. bet nesigavo.Patrumpinti į svečius pas "dadanus" atėję vėjus kelia.
taip ir likau nesupratęs ar trumpinimas aktyvumą padidina, ar hiperaktyvūs pasitrumpina ir sijonus užsideda
O kiek megašeimų jūs išbandėte Warrė aviliuose žiemą, kad teigiate, jog jos neišgyvena, įžymiųjų analitinių gebėjimų forumiete? Na ir įpykusi šita trolintoja.kice rašė:Kai kalbate apie viena seima - tai grieiciau isimtis is taisykles, nei pati taisykle. Kaip butu puiku, jei biciu makslinykai butu kokiu tikru mokslu ragave..greitabite rašė: Kice, niekad neįrodinėjau, kad Warrė avilys puikus pasirinkimas Lietuvai. Nėra forume jokių mano įtikinėjimų. Atvargau su šešiolikarėmiais25 metus ir žinau, kad jie netikę.
Apie didelių šeimų žūtį buvo rašoma neWarrė aviliuose, o Xomych, dvigubai žemesniuose korpusuose. Turiu vieną šeimą, kuri žiemot nuėjo aptūpusi atitinkamai 14,5 Dadano rėmo ir puikiai žiemoja. Kaip sako Ra1, kas mano kitaip, tegul ir toliau mano kitaip.![]()
Bandykit kada irodyt, kad zeme plokscia- su tokiais metodai turetu labai gerai pavykt..
Aš irgi panašią išvadą pasidariau: yra unikalūs optimalūs deriniai ganyklų, bičių rasės ir avilio tipo. Suderini kaip muzikos instrumentą ir groji savo bitininkavimo simfoniją.zilvasss rašė:Tikras vynuogynas, tai skurdi žemė. Žvyras, akmenys, kalkės. Mažai lietaus, karštis. Maži vynmedžiai, maži derliai, mažos uogos. Skūra ir sėklos. Vynas geras.
Desertinės vynuogės auga derlingoje žemėje. Galingi krūmai ant pergolių. Laistymas, tręšimas. Didžiulės kekės ir didelės uogos. Dideli derliai ir skanus desertas.
Abu variantai teisingi. Su aviliais analogiškai.
Gal galit placiau apie tuos korpusus? Gal foto turit?Rimas123456 rašė: pagrindiniai aviliai 145 aukscio todel ,kad as gaminu to ismatavimo poliuretaninius korpusus.
Reklamos plotas