Braškės
- zilvasss
- BIČIULIS
- Aviliai: daugiaaukščiai, 8 ir 10 rėmų
- Bičių šeimų skaičius: 100
- Bitininkavimo stažas: 25
- Bičių rasė: bakfastas
Standartinė
Braškės
Jau internetu eina pasiūlymai užsisakyti frigo braškių daigų.Laikas atnaujinti braškyną, būtų gerai išgirsti nuomones apie veisles.Man pirmoje vietoje braškių skonis.transportavimas vyksta tik lysvė-burna.spalva nesvarbu, nes valgydamas iš malonumo užsimerkiu. su augalų ligom moku susitvarkyti, šalčiui lepesnes galiu uždengti, nes plotelis nedidelis.
tinginiai progreso variklis
- jurgelis311
- Patyręs narys
- Susisiekti:
- Aviliai: Daugiaaukščiai, T - 18
- Bičių šeimų skaičius: 200
- Bitininkavimo stažas: 7
Standartinė
Re: Braškės
Iš mano ragautų man skaniausia Konia vidutinio ankstyvumo, dar skani Deliux, uoga tarsi aksominė su pūkeliu
Clery irgi skani, labai saldi, man net per saldi, bet pašalimui jautresnė. Daug veislių yra ir skonis žmonių labai skiriasi. Mano vyrui pvz labai skani Rumba o man ne, ji graži bet po Konios į burną Rumbos nesinori dėtis. Panašiai kaip remontantinių aviečių po vasarinių
Geriausia sodintis įvairaus derėjimo laiko, tada braškių bus nuo gegužės pabagos iki liepos.

- stintinas
- Patyręs narys
- Aviliai: dadanai
- Bičių šeimų skaičius: 51
- Bitininkavimo stažas: 0
- Liuka
- BIČIULIS
- Bičių šeimų skaičius: 150
- Bitininkavimo stažas: 32
Standartinė
Man Kama skaniausia,ankstyva,labai skani ne tik man,tik netransportabili. Šaldytų galiu tik uogų pasiūlyt,daigų bus tik vasaros antroj pusėjstintinas rašė:Jai aš braškių sodinčiau tik sau , pasirinkčiau Ventą ir Florence

- TRANAS
- BIČIULIS
- Aviliai: Daugiaaukščiai T-18
- Bičių šeimų skaičius: 20
- Bitininkavimo stažas: 40
Standartinė
Na tai ta Kama, Žilvinui kaip tik, nes jis sakė, kad tiesiai iš lysvės, vaikščiodamas keturpėsčias lūpomis skinasi ir transportuoja tik iki gomurio 

- Liuka
- BIČIULIS
- Bičių šeimų skaičius: 150
Standartinė
Nesupratau...Greitabitė nieko nežino apie braškes
Taigi ,betgi internete galėtų pasiskaityt 

- greitabite
- Patyręs narys
- Aviliai: Warrė tipo hibridas (med. daugiaaukštis)
- Bičių šeimų skaičius: 20
- Bičių rasė: Bakfasto,Karnikos F1
Standartinė
veisles rinko uošvė. Ji ir daigų šimtus pridaigino. Gerai, kai kažkas pasirūpina, tik jinai forume savo paslapčių neišdavinės. Norit braškių, ieškokit geros uošvės.
Kodėl nežinau. Kam kartoti, ką parašė Zilvasss. Keturpėsčias transportuoji į burną, o po to prirenki šeimai.Liuka rašė:Nesupratau...Greitabitė nieko nežino apie braškesTaigi ,betgi internete galėtų pasiskaityt

Kuria išmintim vadovautis? "tinginiai dirba dukart" ar "tinginiai progreso variklis"? Matyt, tingėti verta tik tada, kai to reikia progresui.
- vinipux
- Patyręs narys
- Bičių šeimų skaičius: 0
- Bitininkavimo stažas: 0
Standartinė
tik dabar pastebėjau:
davė Dievulis Kindziuliui ir dar dribtelėjo- ne tik gerą žmoną, bet ir dar geresnę uošvę (kaip bonusą) pridėjo...
davė Dievulis Kindziuliui ir dar dribtelėjo- ne tik gerą žmoną, bet ir dar geresnę uošvę (kaip bonusą) pridėjo...
- Kest
- Patyręs narys
- Aviliai: Dadano tipo 22 r. aviliai
- Bičių šeimų skaičius: 5
- Bitininkavimo stažas: 8
- Bičių rasė: bakfastas
Standartinė
Yra žmonių,po laiminga žvaigžde gimusių.Kai jau sekasi,tai visur sekasi!
'Daryk tai,kuo tiki,tikėk tuo,ką darai
REKLAMOS PLOTAS