Tikrai geras dugno valymo būdas, kai per žiemą buvusį pakeiti švariu, sausu, dezinfekuotu. Gal verta investuoti į papildomą, antrą dugną kiekvienai šeimai, negu pavasarį pačiuose bitynuose valyti juos?zilvasss rašė:Dugnų valymas.
Lizdų dugnus valiau praeitą savaitę.Aviliuką pakeliu ir uždedu ant kaimyninio stogo, dugną palikdamas vietoje.Pakeičiu jį švariu, aviliuką pastatau atgal.Jeigu dugnas negražiai atrodo( daug mirusių bičių, viduriavimo pėdsakai) pažymiu užrašuose.Dugnus su mirusiomis bitėmis parvežu namo, ten ir valau.Plaunu natrio šarmu, vandeniu.džiovinu.
Su suteptomis rankomis ir su pirštinėmis ne kažin ką ir prifotkinsi.perloja0 rašė:Laba diena.Tikrai ne klonas, neissigaskite. Noreciau paklausti, ar negalima butu kiekviena darba ar operacija su bitemis palideti nuotraukomis, as asmeniskai is skaitymo ne viska suprantu. Tai butu didelis darbas, bet nors pagal galimybes, kiek imanoma.
internetas pilnas filmuotos medžiagos tik pasieškot reikia.Fotografija man hobis ir fotografuoju kas man įdomu, jeigu pradėsiu fiksuot kiekvieną savo žingsnį, taps darbu.Šito nenoriu.Dėl pikiuotų rankų irgi.perloja0 rašė:Laba diena.Tikrai ne klonas, neissigaskite. Noreciau paklausti, ar negalima butu kiekviena darba ar operacija su bitemis palideti nuotraukomis, as asmeniskai is skaitymo ne viska suprantu. Tai butu didelis darbas, bet nors pagal galimybes, kiek imanoma.
Ir aš vakar brūkštelėjau su kaltu, karklų nektaro. Nors ir šaltas oras dar, bet žiedadulkes neša. Savaitgaliui vėl žada atvėsimą.... Gaila.vinipux rašė:"Čiūdai Gabrio"-- čia mes su "'pufaikomis'' vaikštom, o jie šviežią medų ragauja