Į rėmelius, ar į vaškuoles lydosi, a, Plikas?

O ką, praradai įgūdžius praradęs spalvą- "žaliu" tapai? Nu ir klausimai Tavo...Sergijus rašė:...
Į rėmelius, ar į vaškuoles lydosi, a, Plikas?![]()
Gyvenam ir mokomės, bičiuli...djukko rašė:Visai patiko su ratuku (anksčiau). Šiandien nusipirkau akumuliatoriaus pakrovėją ir išbandžiau su juo. Supratau, kad su ratuku buvo kankynė.
Nesisuka.Tai paprastos rankenėlės.Psilas rašė:Stendas grazus.
Ar tie pimpackiukai sukasi kai viela trauki?
Is mano nelabai dideles patirties skriemuliai - guoliai turetu buti tokio pat dydzio, kokie yra tarpai tarp vielu.
Reikia fotkėsDuona rašė:Pas mane tie ritinėliai 4 yra tokio diametro , kaip tarpas tarp vielų atpjauti iš silikoninių rulių ( varštų parduotuvėse yra silikoninių rulių ) lengviau viela vynioti.
Vielos ritinėlis įstatytas pas mane horizontaliai su rankenėle vielai po įvėrimo suvynioti ir įdėtas į specialų dėtuvą su prispaustą blėkute ,kad viela nesipainuotu( yra bitininkystės parduotuvėse )
Prietaisas rėmo šonam išlenkti yra pusmėnulio formos su rankenėle ir fiksatoriumi.
Viskas daryta pagal bitininkystės knygose pavekslėlį ir šiek tiek patobulintą.
Rėmelio šonų suspaudimą atleidžiu, kai įlydau plokštelę. Taip darant lieka įtempta vielutė.Kest rašė:Reikia fotkėsDuona rašė:Pas mane tie ritinėliai 4 yra tokio diametro , kaip tarpas tarp vielų atpjauti iš silikoninių rulių ( varštų parduotuvėse yra silikoninių rulių ) lengviau viela vynioti.
Vielos ritinėlis įstatytas pas mane horizontaliai su rankenėle vielai po įvėrimo suvynioti ir įdėtas į specialų dėtuvą su prispaustą blėkute ,kad viela nesipainuotu( yra bitininkystės parduotuvėse )
Prietaisas rėmo šonam išlenkti yra pusmėnulio formos su rankenėle ir fiksatoriumi.
Viskas daryta pagal bitininkystės knygose pavekslėlį ir šiek tiek patobulintą.![]()
Kest
Tai kaip čia dabar išeina, aš tai jau nebesuprantu. Parašot ir negalvojat ką parašėt ! Tai pirma įlydot plokštelę ir paskui tempiat ?abrutis rašė:Rėmelio šonų suspaudimą atleidžiu, kai įlydau plokštelę. Taip darant lieka įtempta vielutė.Kest rašė:Reikia fotkėsDuona rašė:Pas mane tie ritinėliai 4 yra tokio diametro , kaip tarpas tarp vielų atpjauti iš silikoninių rulių ( varštų parduotuvėse yra silikoninių rulių ) lengviau viela vynioti.
Viskas daryta pagal bitininkystės knygose pavekslėlį ir šiek tiek patobulintą.![]()
Kest
Vidmanatai,kad viskas OK.vidmantask rašė:Tai kaip čia dabar išeina, aš tai jau nebesuprantu. Parašot ir negalvojat ką parašėt ! Tai pirma įlydot plokštelę ir paskui tempiat ?abrutis rašė: Rėmelio šonų suspaudimą atleidžiu, kai įlydau plokštelę. Taip darant lieka įtempta vielutė.
Vėliau nupaveiksluosiu, turiu du įvielinimo aparatus ir neįsivaizduoju kaip reikėtų kas met virš tūkstančio rėmų pertampyti ar naujai įvielinti be šių staklių.Kest rašė:[quote="Duona
Reikia fotkės![]()
Kest
Na, teoriškai taip, bet praktiškai..... kaip Jūs tada plokštelę įdedat, kai šonai suspausti ? Taigi netilps. Aš tai pirma suspaudžiu, po to įtempiu, ant kito įrenginio įlydau.Kest rašė:Vidmanatai,kad viskas OK.vidmantask rašė:Tai kaip čia dabar išeina, aš tai jau nebesuprantu. Parašot ir negalvojat ką parašėt ! Tai pirma įlydot plokštelę ir paskui tempiat ?abrutis rašė: Rėmelio šonų suspaudimą atleidžiu, kai įlydau plokštelę. Taip darant lieka įtempta vielutė.
Suspaudžia šoną,įvielina,užfiksuoja vielą,įlydo plokštelę ir tada atlaisvina šoną.Vyksta papildomas įtempimas.
Per vieną rėmelio įdėjimą daeomas įvielinimas ir plokštelės įlydimas.
Jūs su savo aparatu atrodo darote tik įvielinimą.
Kest
REKLAMOS PLOTAS